Манікюр на літо 2020: наймодніші кольори і дизайни

Останні новини

Із настанням улюбленої пори року дівчатам саме час подумати, який манікюр на літо 2020 пасуватиме найкраще.
Незмінними залишаються тренди на яскраві кольори, квіткові та геометричні орнаменти, головне – вміти стильно поєднувати.

Усі кольори веселки

Манікюр не обов’язково повинен бути однотонним – часто буває так, що різноманітність виглядає виграшніше. Міксуйте улюблені кольори та не бійтесь додати об’ємних деталей – ваш манікюр буде унікальним.

Трендовий синій

Зараз у моді усі відтінки синього: від глибоких тонів до кольору небесної блакиті. Для ефектності зробіть його однотонним або матовим.

Кавові відтінки

Коричневий колір чудово виглядає як на світлій, так і на засмаглій шкірі. Малюнки чи орнаменти зроблять такий манікюр цікавішим.

Лаванда

Хоча цей відтінок вважається більш весняним, на засмаглих руках він виглядає дуже красиво. Для різноманіття можна додати блискітки або інший колір.

Кислотні кольори

Коли ще експериментувати з насиченими кольорами, як не влітку? Трендові зелений, жовтий, помаранчевий та рожевий кислотні кольори зроблять ваше літо яскравішим!

Класичний нюд

Легкі та майже прозорі відтінки залишаються актуальними в усі пори року. Плюсом такого манікюру є те, що він чудово підійде до будь-якого вбрання.

Символізм

Тут можна вигадати будь-які варіації: малювати символи пензликом, викласти блискітками або ж зробити їх матовими. Не бійтесь експериментувати!

Рожеві квіти

Квіткова тема у поєднанні з пастельно-рожевими тонами – один із найжіночніших варіантів манікюру, який виглядає виграшно у сезоні весна-літо. Вдало виглядає поєднання основного кольору та квіткового візерунку на одному нігті.

Геометрія

Рівні чорні кола на білому або бежевому манікюрі завжди виглядають ефектно. Цього сезону можна відійти від традиції орнаментувати лише один ніготь і розмалювати усі: так манікюр захочеться довше розглядати, і він не скоро набридне.

Більше блискіток

Охайний манікюр у поєднанні з блискітками  завжди виглядає святково. Якщо додати яскравих кольорів, а один ніготь зробити білим, вийде справді приголомшливе втілення літнього манікюру.

Коментарі





Нещодавні публікації

Наступна публікація

Рубрики публікацій

Свіжі новини